Bij Laseralles kunnen we met de laser snijden in vele materialen waaronder andere acrylaat, trespa en RVS.

Het snijden kan uiteraard in verschillende vormen waar u naar wenst.

Jubileum award Elcon
Jubileum award Elcon
In opdracht voor Elcon hebben we een jubileumgeschenk gemaakt voor het 50-jarige bestaan van het bedrijf. We ontwierpen daarvoor een houten klomp met daarin een zaagblad, waar Elcon bekend om staat. Het zaagblad en het standaard is van acrylaat en gesneden met de laser.

Laseralles
Laseralles
Acrylaat sleutelhangers met Visualles gravure.

Onderscheiding award Heembouw
Onderscheiding award Heembouw
Heembouw levert elk jaar een award uit voor de Social Business Champion van het jaar. Voor deze gelegenheid hebben wij dit unieke award gemaakt. Het award bestaat uit gesneden acrylaat, het standaard is van duurzaam bamboehout met daarin het gelaserde logo, de naam van de winnaar en het jaartal.
Ons Tweede Thuis Ouderkerk
Ons Tweede Thuis Ouderkerk
Acrylox gelaserde cijfers voor een wandklok met een diameter van 1.3 meter, in opdracht van Ons Tweede Thuis Ouderkerk a.d. Amstel.

Bamboe klok als relatiegeschenk
Bamboe klok als relatiegeschenk
Voor Elcon ontwierpen we een gepersonaliseerd relatiegeschenk voor internationale klanten. Het idee achter de opdracht was om een relatiegeschenk te ontwerpen dat niet ergens achterin een kast zou verdwijnen en waarbij de payoff “precisely for you” goed tot uiting zou komen. Daarom bedachten we deze klok, gemaakt van een zwart gelaserd acrylox blad met de klok gemonteerd in de bamboe plank.

Vlieg
Vlieg
Gelaserde acrylaat 3D vlieg.